Barcelona – Hotelcenter 4*

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Tag på storbyferie med kæresten, veninderne eller vennerne og bo midt i Barcelona, tæt på mange af de spændende og unikke seværdigheder, som Barcelona byder på.

Hotellet er med stil, enkelthed og adgang for alle. Du er her tæt på nogle af de mange historiske bygninger, restauranter og shopping i hyggelige boligområder.

Du træder her ind i en hall, kombineret af reception, sofaområder, restaurant og bar miljø. Ny enkel stil, men alligevel med en hyggelig indretningen med en god stemning.

Elevatoren fører dig op til dejlige værelser, i samme enkle design og med god plads til alle. Øverst oppe finder du en rigtig lækker tagterrasse med udsigt over husene i Barcelona, hvor du i ro og fred kan nyde en kop kaffe, en drink eller andet som du kunne have lyst til. Der er også en lille pool, som du kan benytte.