Caribien – Curacao – Hotel lejligheder

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Caribiens eksotiske charme tager dig med på en af dit livs rejser. Øen Curacao er en smuk perle, som får dig til at glemme stress, jag og hverdagen derhjemme. Bo på et dejligt og hyggeligt hotel fyldt med lejligheder i dejlige farver og rummelige til alle. Lejlighederne er fuldt udstyret med køkken og stue samt store badeværelser. Fra lejlighedernes balkoner kan du nyde udsigten over området, mærke og høre vindens varme susen i palmerne.

Her er rig mulighed for en afslappende ferie i varmen, ved stranden lige ved hotellet eller ved hotellets pool. Svøm rundt i det varme tyrkies blå hav mellem tropiske fisk og svøm med vilde delfiner. Besøg Willemstad få minutters kørsel væk og oplev de berømte farvede huse og hyggelige farverige gader. Tag på opdagelse rundt på øen og se det fantastiske dyreliv, og de skjulte laguner du kan svømme rundt i. Besøg de gamle huse fra slavetiden og hør om de gribende historier.

Oplevelser du ikke må være foruden.