Dykkerferie Grupperejse

DYKKERFERIE FOR ALLE

 

Vores ansatte i Sus Travel har været i Caribien og afprøvet den fantastiske oplevelse det er at dykke.

Dykkerferien er for alle, og vi har med kørestol rejst til Caribien for at få oplevelsen og sikre os, at det er i trygge rammer og med professionelle mennesker. Det er vigtigt, for at alle kan få den samme oplevelse i det dejlige tyrkiesblå vand, som er fyldt med nogle at de smukkeste fisk.

Her får du oplevelsen af ro. Tiden står nærmest stille, mens du svømmer rundt og føler dig i et kæmpe akvarium. Det er en fantastisk oplevelse, som vi varmt kan anbefale.

Vi er i fuld gang med at arrangere en dykkerferie, som grupperejse til Caribien, med dansk rejseleder.

Drømmer du om dykkerferie og kunne du tænke dig at rejse med os, så udfyld nedenstående blanket og send den til os. Så vil du få mail, informationer og tilbud sendt, når vi har nyt.

Har du spørgsmål eller andet, som f.eks. at rejse med familien eller venner, så kan du altid skrive til os på info@sustravel.dk eller ringe til os på +45 70 20 20 29 i vores åbningstid, som du finder i menupunktet “Kontakt”.

 

[wpforms id=”4599″]

 

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Forplejning

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.