Fuerteventura- Jandia. Hotel Jandia 4*

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Fuerteventura er sand alle vegne. Et lille stykke Sahara i Atlanterhavet. Men her kan man nyde ørken på den fede måde – uden farlige dyr, uden vilde nomader, uden risiko for at fare vild, og man er altid tæt på det reneste, klareste vand.

Øens 152 strande regnes for nogle af de fineste i Europa. Badevandet er rent, for der er ingen kloakudløb. Øen er nemlig så tør, at intet vand må gå til spilde. Al spildevand vand bliver renset og brugt til vanding. Møller snurrer, som vinden blæser, og suger væde op fra undergrunden til tomatplantager og kartoffelmarker. Ja, bortset fra de små, frodige palmelunde, hvor grundvandet står højt, så er her for det meste så tørt, at selv kaktusserne tørster.

I dag kommer turisterne for at nyde det lune og næsten gennemsigtige hav, de spændende fiskeretter, fremragende dykning og windsurfing i verdensklasse. Øen har trods ørken også masser af små oaser og i midten er der bjerglandskaber, der gør øen til en naturoplevelse for både kørende og travende.