Danmark

Rejs rundt i vores smukke Kongerige, Danmark.

Landet med så mange dialekter inden for kort radius som dannes sammen med Grønland og Færøerne..
Landet som oser af masser af kultur og begivenheder, fritids-aktiviteter på land og I vand for alle tilpasset behov.
Camping i den smukke natur med familien og venner. Cykelture med og uden Hånd-cykler af de lange strækninger af gennem den smukke natur som Danmark byder på.

Læs mere om Danmark
​Oplev lige fra Københavns mange serværdigheder, som bla. Amalienborg -Christian VII og Christian VIII palæ , Frederik VIIIs Palace, hjemsted for Prinsefamilien og Christian IX Palæ som er Dronningen og Prinsegemalens hjemsted.
Oplev Livgarden´s vagtskifte og deres march fra kasernen I Gothersgade gennem Københavns gader som ender på Amalienborg.

– Se den lille Havfrue, lavet af bronze og granit, og blev inspireret af HC Andersens eventyr om en havfrue, der giver op alt for at blive forenet med en ung, smuk prins på land.
-Nyd det med familien og venner i Tivoli forlystelsespark, som blev grundlagt I 1843, midt i København, Her er der historiske bygninger, forlystelser og tilbud rundt I de mange haver som er forbundet af snoede stier med adgang for alle, unge som ældre.
En hyggelig atmosfære, som er et besøg værd.

Vores hoteller i Danmark

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.