Østrig

Det natur smukke Østrig, ligger som en smørklat, næsten midt i Europa.
Landet byder velkommen til et væld af oplevelser, med storslåede musikarrangementer i de mange smukke koncertsale og æstetiske godbidder i nogle af Europas mest imponerende arkitekt værker. Yderligere tilbyder Østrig med de mange alper fremvise de utrolige smukke natur områder med store unikke skove og imponerende bjerge.
Læs mere om Østrig
Østrig med sin hyggelige små byer mellem de smukke snoede veje i alperne med, tyrolerkjoler og læderhosen hvor der danses  og hygges med Weissbier og glüwein. En vandretur i alperne, en cykeltur eller en skitur ned af løjperne med venner eller familie, er som at befinde sig på verdens tag med hygge midt i naturenen, er en oplevelse man ikke bør snyde sig selv for. Selv vandet der løber ned fra bjergene er så rent, det kan drikke fra hanen.

I Østrig produceres der vin, som er god og billig. Ellers drikkes der mest importerede øl . Østrig er også er kendt for sin Jägertee, som er te med østrigsk snaps, som  hovedsageligt serveres på skisportsstederne.
Nyd de traditionelle østrigske retter som bla. Wiener Schnitzel, kogt bøf, kalvelever med urter samt forskellige skinketyper. De fleste retter serveres med ris eller kartofler. Til dessert bliver der ofte serveret tærte eller Apfelstruden, der er en sød kage med æblemos.  Østrig tilbyder I stor stil farverige og lækre kager til de fleste måltider.

I Østrig er valutaen i  Euro.
På mange Hoteller og restauranter lægger tjenerne et service beløb til regningen, men ofte forventer de at få lidt drikkepenge oveni.

Der bliver efterhånden bedre og bedre forhold for folk med gangbesvær eller andet handicap i Østrig. Her er der ligeledes mulighed for at tage på skiferie eller cykelferie og nyde det med venner eller familie uanset om man har gangbesvær eller ej.

Vores hoteller i Østrig

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.