Tyskland

Tyskland… Landet som byder på alt hvad hjertet begærer.
Det store land, som er fyldt med gode oplever for alle, som spændende, gribende og sørgelige historier, fra før krigen, under krigen til nu.

Alle veje fører til Rom, som et ordsprog lyder. Fra Danmark er der mange veje til Tyskland, uanset hvor i Danmark man kommer fra eller for ikke at glemme, fra mange andre dele af verden, som bla. Holland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Belgien, Tjekkiet og Polen, som åbner mange døre til at tage på oplevelser ned gennem Tyskland og videre ud i verden på flere oplevelser.

Læs mere om Tyskland
Rejsen gennem Tysklands veje, fører dig til sine mange storbyer, som bla. Berlin, Hamborg, München m.m, som byder på alt fra historie, masser af liv, shopping og hyggelige gårdhaver mellem restauranter.

Se kirker og gamle bygninger, som er genopbygget efter krigen og muséer, som fortæller fascinerende og gribende historier fra flere hunderede år tilbage og for ikke at nævne koncerter, musicals, shows til oplevelser i Zoo og muséer for børn, som voksne.

Tysklands smukke natur, som kan overraske enhver, mellem vinmarken og vingårde, storslåede slotte, og borge med huse flere hundrede år gammel og hyggelige gader med gamle bindingsværkshuse, som byder på god lokal øl og solide måltider for enhver.

Her kan du blive fortryllet om sommeren i disse fascinerende byer, og aktiv ferie i naturen, eller blot afslapning i storbyer eller ved vandet og skovene oppe i træerne med kørestolen, sammen med venner og familie.

Julemarkeder og julestemning, er noget af det Tyskland er meget kendt for. Er man ikke i julehumør, så kan man næsten ikke undgå at komme det. Der er pyntet op til julehygge og boder, det byder på glühwein, æbleskiver, vafler, og farverig juleslik, sammen med hjemmelavede sokker, trøjer og meget mere , som gør alt for at julestemningen kommer over os.

Tyskland er et besøg værd, som du ikke må være foruden. Muligheder og oplevelser for alle.

Vores hoteller i Tyskland

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.