Italien- Sestiere- Hotel 4*

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Detaljer om værelsesopdeling

Forplejning

Rejsende i kørestol Sæt kryds hvis Ja

Udrejsedato

Dato for hjemrejse

Lufthavn

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Skiferie og sommer aktiviteter for alle med masser af muligheder for dig som elsker ferie hvor du får lov til at røre dig og hygge med familie og venner i smukke bjergområder. Bo med en unik og smuk udsigt udover bjergene, kun gå-afstand til centrum og pisterne. Nyd det ude aktivt i sneén eller i sommeren sæsonen, efterfulgt af hygge på hotellets bar og restaurant, hvor der tilbydes lækre italienske specialiteter. Hotellet har lagt vægt på en kombination af hygge i smukke omgivelser. Ideélt til familier, større og mindre grupper.

    Faciliteter mv.

    Hotellet er fuldt tilgængeligt på samtlige værelser. Her er masser af plads, store og rummelige værelser samt badeværelser. Her er der rig mulighed for at dyrke sport for alle uden begrænsninger. Idéelt til grupper og familier. Aktiviteter for alle og hjælpemidler tilbydes efter behov.