Tenerife – Playa de las Americas – Hoteltan 4*

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Ferie på Tenerife, midt i Playa de las Americas. Her bor I lige i centrum, tæt på shopping, restauranter og masser af oplevelser.

Hotellet byder dig velkommen til en ferie med masser af forkælelse. For dig som ønsker ferie i rolige omgivelser og en dejlig udsigt ud til vandet fra den hyggelige tagterrasse, er hotellet her perfekt. Her kan du både spise og nyde din aftendrink til den smukke solnedgang.

Hotellet er i et nyt enkelt design i varme farver. En kombination af træ, velour og hvidt, efter hvor du befinder dig på hotellet.

Fra hotellets restauranter kan du gå direkte ud til et dejligt og hyggeligt pool og loungeområde, hvor du via en rampe kan komme til næste niveau med bar og endnu en lounge. Ved poolen kan du nyde solen og varmen på en solseng under parasollen. Til poolen er der adgang med trapper og rampe.

Værelserne er enkle og rummelige. Fra nogle af værelserne er der adgang til en terrasse, hvor du kan sidde og nyde ferien. Tilgængelige badeværelser med adgang for alle.

Her kan du få en ferie med kæresten, vennerne eller en gruppe venner uden små børn, da aldersgrænsen er 18 år.