Tilgængelighed Hua Hin

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Resortet er bygget efter europæisk standarder mht. tilgængeligheden, og er derfor egnet for både fysisk handicappede og ældre. Stedet er designet så det også er meget velegnet for alle.

Der tilbydes bla. et ekstra værelse/bad, til ansat eller handicap hjælper.

Til Resortet er der tilknyttet en husholderske som kan være behjælpelig med indkøb af råvarer, madlavning, rengøring mv. Undtagelse af personlig pleje.

Ønskes transport kan man i aftale med husholdersken blive kørt med liftbus. Taxa eller offentlig transport er også en mulighed.

Hospitaler ved HuaHin

I Hua Hin er der 3 hospitaler, hvoraf Bangkok Hospital, (åbnet i april 2011) har det bedste renommé. Nyre patienter der skal i dialyse, en eller flere gange om ugen, kan få det ordnet på San Paulo Hospital, som har en moderne hemo-dialyse afdeling. 


Hua Hin har også skønheds kliniker, øjen kliniker, hals/øre klinik, optiker og special tandlæger som kan lave poteser og implantater til få penge.

Hvis der ønskes transport til et sygehus eller special læge kan dette bestilles ved husholdersken.
I umiddelbar nærhed af Hua Hin er flere velkvalificerede etablerede hospitaler. 1 Klasses hospitaler du kan finde i Bangkok og Petchaburi.