Tilgængelighed Wellness & Medical

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

The Mud: den termiske mudder Abano Terme er en blanding af mange komponenter: fast stof (naturligt ler), et flydende stof (salt-brom-iodic vand) og biologiske subtances (mikroorganismer og biomaterialer).

Mudderterapi består af 4 grundlæggende faser:

Unsersøgelse/ af overlæge

Bad med termisk vand,

Sweat reaction mudder behandling

General toning massage

 

Vandet: Termiske farvande i Abano og Montegrotto går under kategorien, de dybe underjordiske kilder. Det dyrebare og unikke vand, starter den lange rejse fra Lessini Bjergene. Vandets rejse, ved høj temperatur, 80 km under jorden. Processen tager ca. 25/30 år, og ender med mineralske Salte og oligoelement.

Termisk bad, er ideel mod smertefulde syndromer i artikulationer og mod muskelatrofier. Det er et ekstraordinær element, fordi det letter alle aktiviteter leddene i kroppen.

Boblerne skabt af ozon under balneoterapi, som garanterer en stærk disarticolavate handling og stimulere blodets cirkulation. Den kemiske sammensætning af vand hjælper til at helbrede eller forebygge kroniske inflammatoriske processer og forskellige typer af hudproblemer.

 

Hvad vi behandler:

-Alle sygdomme, der begrænser bevægelsen midlertidigt eller kronisk, adressering alle de specifikke behov i forbindelse med oprindelsen af motoren underskud: traumer, kirurgisk, neurologiske eller degenerative:

-Fysisk og funktionel genoptræning -Indlæg kirurgisk kursus efter protese i kirurgi på hoften, skulder, knæ. -Indlæg, kirurgisk kursus efter brud på lårbenet.

-Indlæg kirurgisk kursus for polytrauma ortopædiske patient. -Intensiv fysisk restitution efter sport skade.

-Motorisk og funktionel rehabilitering for den meget ældre. -Funktionel genoptræning efter et slagtilfælde i stabile patienter.

– Fysisk genoptræning for kroniske og / eller akut degenerative sygdomme. Forebyggelse – Forebyggelse af degenerative betændelser til bevægeapparatet.

– Behandling af muskuløs og Osteo smerter

 

Specialiseret medicinsk personale

Ortopædi og traumalogi:

Dr Angelo Rioda

Reumatologi:

Dr Rossana Maggia

Terapeut:

Dr Fiorenza Berto

Ernæring:

Dr Alberto Dattilo Physiatri: Dr Simone Bernardini

Om hotellet:

-Det første Specialiseret Medical Center i Motor Rehabilitering og fysisk medicin i Spa

-Højt kvalificeret Health Centre med en multi-specialklinik I overensstemmelse med Veneto Quality System og certificeret af Norm UNI EN ISO 9001:2008

-Sundhed Authorization: Dekret nr.. 92 dateret 22-09-2011, i overensstemmelse med L.R. 22 16/08/2002, Veneto-regionen