Italien

Italien er en republik i det sydlige Europa ved Middelhavet. Italien har grænse med Frankrig i vest, Schweiz i nord, og  Slovenien i øst. På grund af landets form kaldes det i folkemunde tit Støvlelandet.

Italien var tidligere opdelt i række småstater, men blev i 1861 samlet i et kongerige under Sardiniens konge Victor Emanuel 2. Italien omslutter to småstater, Vatikanstaten, der ligger i Rom og San Marino, som ligger I Apenninerne, omtrent midtvejs mellem Rom og Venedig. 

Læs mere om Italien

Nyd det smukke Italien. Et bjergrigt land med Alperne i nord og bjergkæden, Appeninerne fra nord til syd. De frugtbatre egne som findes især syd for alperne. Rigt på på kultur med en smuk og unik  arkutektur, ny som gammelt. Et land rigt på velvære med wellness, termiske bade og special behandlinger med mudder.

Blandt smukke byer og et unikt landskab med hyggelige vinslotte og vingårde mellem bjergene kan der nydes nogen af de mest fantastiske vine, sammen med et måltid af Italienske specialiteter.

Oplev Venedigs smukke by, set fra de hyggelige gader, som bliver forbundet med smukke broer mellem de høje bygninger og kirker. Se Venedig fra de unikke både, sejl rundt i de smalle og hyggelige kanaler, under broerne, se bagsiden af de høje bygninger, hvor tøjet hænger på snor fra vindue til vindue imellem skodderne og blomsterkasser.

Se Rom, Bibione, Torino, oplev Abano med de mange termiske kilder ligger, stå på ski i
Alperne under den dejlige sol og meget andet som Italien byder på.

Oplevelser du ikke vil være foruden.

Vores hoteller i Italien

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Detaljer om værelsesopdeling

Forplejning

Rejsende i kørestol Sæt kryds hvis Ja

Udrejsedato

Dato for hjemrejse

Lufthavn

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.