Sverige

Danmarks brofaste skandinaviske nabo, Sverige kendetegnes for dens utal af naturskønne områder, hvor hver især
har sit eget præg og tilsammen danner et hav af muligheder for naturelskere.

Sverige har det hele – spændende storbyer som Stockholm, Malmø og Gøteborg, masser af søer, skove, vandfald og skærgårde, for ikke at glemme det smukke naturområde i Dalanar. Omkranset af Østersøen i Øst og Kattegat i Vest, som grænseland til Norge, Finland og Danmark er Sverige uden tvivl det mest centrale i Norden af ​​alle tre kongerige.

Læs mere om Sverige
I Sverige er man ligesom de andre skandinaviske lande også meget opmærksom på at skabe gode forhold for folk med et handicap og sørger for tilgængelighed for alle.

Jo mere nordpå man kommer jo snesikrere vintre vil man opleve. Sydpå er der fladt og her findes meget landbrug, som danner kornkammer for hele landet. Kun 50 km nordfra Helsingør vil man opleve det mere bakkede landskab med de mange skovområder. Hvert lån har sin charme og særheder med hver deres egen historie selvfølgeligt. Overalt ses de hyggelige træhuse og man føler sig hensat til at være virkelig langt væk hjemmefra, når først man kører ad lange landeveje og motorveje som forbinder landets hjørner.

Naturskønne Sverige med sine godt 10.3 Mio indbyggere og 407.000km2 tåler mange besøg. Vi har valgt at koncentrere os om et enkelt område.

Vores hoteller i Sverige

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Detaljer om værelsesopdeling

Forplejning

Rejsende i kørestol Sæt kryds hvis Ja

Udrejsedato

Dato for hjemrejse

Lufthavn

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.